Khamis, 16 Jun 2011

Luahan Hati.

   Lamanya tak update blog kan. Ini pun dah bosan, jadi suka-suki lah nak update blog ini sian kuno tak ada cerita. Heeee.

   Sejak akhir ni banyak sangat benda terjadi dalam idup aku. Sekarang sosial life aku agak dah  tinggi. Ble dah bersosial macam2 org kita dah kenal. Macam-macam perangai. Ble dh idup ni tak salah nak berkawan, kawan nk kena ramai kalau idup nak berjaya. Takkan boleh idup senang kalau idup bawah tempurung sorang-sorang kan? Betul lah tu kan. HAHAHA.. Terima kasih lah kepada nyla dan kawan2 aku sume kerana ada diorg ilgkn kesunyiaan aku. Tapi kdg2 aku rasa sunyi sangat. Bila nak tidur pernah termenung mcm2 aku pikir, apa aku nak buat lepas ini, apa akan jadi dengan aku nanti. Tak ada sp pn tahu tu. Tuhan je tentukan kita cume merancang.

   Aku ni bertuah sangat sbb ada orang yg sygkan aku, aku ada family yang happening. Aku igt nyla penah cakap dekat aku.. Even life kita teruk mana pun, kita kena ada pelajaran supaya orang tak pandang hina dekat kita. Aku syukur sangat utk las semester diploma ni aku dpt straight A then dpt lah keputusan 4flat. Skg aku pk nak smbung ijzah. Ptt ke aku smbung kalau tk dpt nk follow up nti mcm ane. Ahhh apa ptt aku buat. Aku sll gdo ngn kekasih hati aku ni, dh la lps ni dh nk g then masa ni lah nak gado. Hati sape yang patut aku jaga? Apa pun keputusan aku buat akan melukakan hati seseorang. IAku tknk lukakn hati sape2. Tapi ini sume sebab aku. Aku yang pilih nak jadi macam ni. Kepada pemilik ic 900415045248, saya mntk maap. Stp manusia berubh inilah perubhn sy. Perubahan itu ada kebaikan ada keburukan.
  OKEY, OKEY EPIC STOP YOUR NONSENSE.. 
ahhaa pjgkn karangan. saje nak buat luahan hati jejak kasih pagi2 buta ni. ok bye sume. nama saya epic. Ehhh btw sy dah ada anak sdre dia comei sgt..KBYE

syg hawa :-*